Працюємо над формуванням Стратегії. Ми визначилися із Нашим баченням Центру станом на грудень 2023 р.!

У 2020 році Наша команда визначила роботу над  Стратегією Центру  на 2020-2023 рр., як ключову подію організаційного життя структурного підрозділу університету.

Нам поталанило долати захоплюючий, втім непростий шлях до формування стратегічного бачення Центру за участі блискучих менторів, кращих тренерів та консультантів з розвитку та управління змінами, з якими маємо нагоду працювати завдяки проекту «Сприяння сталому розвитку Прикарпаття через інституційне зміцнення університетського аналітичного Центру», що впроваджується в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів, яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» за фінансової̈ підтримки Посольства Швеції̈ в Україні.

Впродовж 03 – 06 листопада команда підрозділу взяла участь у мозковому штурмі стратегування у форматі 3 стратегічних сесій та індивідуальних консультацій, і завдяки блискучому менторству та наставництву  Олександри Бакланової сформували нарис Стратегії  Навчально-наукового Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на період 2020-2023 рр.

На переконання Ольги Максимович, директорки Центру, головним здобутком інтенсивних днів стратегування траєкторії розвитку підрозділу є внутрішня комунікація та формування ціннісних передумов солідарності команди, укладання переліку саме таких цінностей, на основі яких  команда підрозділу буде максимально мотивована працювати задля досягнення  окреслених пріоритетів.

Перша стратегічна сесія (04 листопада 2020 року) була присвячена рефлексії візії, місії та цінностей університетського аналітичного центру. Ми визначилися із переліком пріоритетних цінностей на основі яких готові працювати та формувати партнерства із іншими інституціями з метою спільної праці задля сталого розвитку територій Прикарпаття.

Друга стратегічна сесія (05 листопада 2020 року)  присвячувалася мозковому штурму на предмет прокладання шляху, траєкторії розвитку  «з точки А в точку В». Ми міркували про те, якими тактиками доречно користуватися задля досягнення окреслених пріоритетів діяльності, сформували власний перелік операційних цілей та завдань діяльності задля успішного подолання кожного з-поміж етапів.

Третя стратегічна сесія (06 листопада 2020 року)  була покликана операціоналізувати окреслені цілі, проаналізувати  ризики та сформувати дорожню карту розвитку університетського аналітичного центру в перспективі 2020 – 2023 рр.

Модерування процесу розробки Стратегії уможливлювала Олександра Бакланова, консультантка зі стратегії та управління змінами, членкиня Несторівської групи, викладачка Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету.

Від імені команди підрозділу висловлюємо подяку нашій тренерці за відмінний професіоналізм та менторство на шляху до успішного прокладання траєкторії досягнення стратегічних цілей  університетського аналітичного центру станом на грудень 2023 р.!