Поглиблюємо співпрацю із університетами України задля формування інтелектуальної основи розвитку країни

Сьогодні, 23 листопада 2020 року в стінах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося засідання членів правління громадської спілки «Український Дослідницький Соціальний Консорціум» (далі – УДСК).

Науковці Навчально-наукового Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» долучаться до формування об’єднаної інтелектуальної платформи українських університетів в рамках «Українського дослідницького соціального консорціуму». Відповідний проєкт Положення та ключових напрямів роботи Консорціуму днями, на засіданні Правління, представили директорка аналітичного центру, доцентка Ольга Максимович та аналітик смарт спеціалізацій Василь Варварук.

Довідково. УДСК – це незалежна науково-дослідницька та навчально-практична інфраструктура, яку було створено у липні цього року. До неї увійшли  20 вітчизняних закладів вищої освіти та 4 організації. Головою її правління у жовтні було обрано ректора Прикарпатського університету Ігоря Цепенду. Детальніше про подію та подальші плани ініціативи –  за посиланням: https://pnu.edu.ua/blog/2020/11/20/23285/