Вітаємо першу стажерку Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону!

В рамках програми стажування студентства у аналітичних центрах, організованої Міжнародним фондом «Відродження», відбувся фінальний етап відбору стажерів до Навчально-наукового Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Переможцем конкурсу стала аспірантка кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Наталія Басараб.

Наталя під час стажування прагне займатись вивченням питань, які стосуються покращення політик рівного доступу до освітніх можливостей вчителів початкової школи територіальних громад Івано-Франківщини.

Команда Навчально-наукового Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону щиро вітає Наталію та бажає успіхів та натхнення в аналітичній діяльності!

Проект реалізується в партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні.