Аналітик “FrankoLytics” взяв участь у круглому столі “Зруйнований але не скорений Ірпінь”

У середу 19-го жовтня, у Всеукраїнський День відповідальності людини, наш аналітик Михайло Мосора взяв участь у круглому столі “Зруйнований але не скорений Ірпінь” (“Destroyed but not conquered Irpin”). Карпатський інститут аналітики  пишається бути серед партнерів проєкту з відновлення “Irpin Reconstruction Summit”.

“Irpin Reconstruction Summit» – це перший захід в Україні під час війни між росією та Україною, організований волонтерами від Фонду родини Богдана Гаврилишина, спрямований на системну та сталу відбудову українських міст, нині міста Ірпінь. Проєкт також передбачає підтримку українців-переселенців у Європі та Великій Британії з метою професійної перепідготовки та залучення до післявоєнної відбудови України.


Дуже важливо щоб уже сьогодні експертні кола почали працювати над проблемою відбудови України. З приємністю відзначаємо зацікавленість закордонних колег щодо вирішення питання відбудови та післявоєнного відновлення нашої держави. З-поміж інших, у діалозі взяли участь партнери з Університету Лафборо у Лондоні (Loughborough University London), Ради Європейських муніципалітетів та регіонів (CEMR) та Асоціації міст України.


Пункт 8 “Декларації відповідальності Людини” Богдана Гаврилишина проголошує нашим обов’язком вирішувати якнайбільше проблем та питань. У кожного свій фронт, який, однак є частинкою нашого спільного фронту.