Фокус-групові дискусії зі студентами, нещодавніми випускниками, освітянами та управлінцями

Карпатський інститут аналітики «FrankoLytics» проводить дослідження «Освіта та бізнес на території Івано-Франківської міської громади: дослідження передумов діалогу та можливостей співпраці».


Це дослідження є компонентом комплексного проєкту, спрямованого на міждисциплінарне вивчення бізнес-середовища Івано-Франківської міської територіальної громади в контексті розробки Стратегії – 2035; воно покликане надати відповіді на запитання щодо можливостей діалогу і співпраці сегмента бізнесу та освіти (передусім вищої) та реалізується з метою вивчення зустрічних пропозицій освіти та бізнесу на території Івано-Франківської міської громади задля майбутнього налагодження співпраці та синергування потенціалів.
Проєкт виконується в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів, яку виконує МФ «Відродження» у партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.


Очікувані напрями обговорення в контексті Івано-Франківської міської територіальної громади:

  • самодостатність освітньої інфраструктури;
  • синергія інтересів та потенціалу освітян, бізнесу, студентства та управлінців;
  • потреби освіти vis-à-vis потреби бізнесу;
  • освітні потреби молоді;
  • освітній запит бізнес-середовища;
  • запит провайдерів освітніх послуг.


Цим оголошенням ми запрошуємо управлінців, представників освітянської спільноти регіону, а також спільноту студентів та нещодавніх випускників долучитися до обговорення напрямків покращення співпраці між освітнім та бізнес-середовищами Івано-Франківської громади.
Ми плануємо провести низку обговорень та дискусій, підсумки яких будуть узагальнені на спільній зустрічі учасників і партнерів дослідження.

Події відбуватимуться у змішаному форматі (онлайн/офлайн) у Карпатському інституті аналітики «FrankoLytics» за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 57, каб. 512.


25 листопада 2022 року, 14:00 — «Фокус-групова дискусія зі студентами та нещодавніми випускниками». Реєстрація тут

7 грудня 2022 року, 15:30«Фокус-групова дискусія з освітянами». Реєстрація тут.

9 грудня 2022 року, 14:00 «Фокус-групова дискусія з управлінцями освітньої сфери». Реєстрація тут.