Вітаємо політолога Михайла Мосору із успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії!

Карпатський інститут аналітики «FrankoLytics» вітає політолога, дослідника регіональних політик Михайла Мосору із успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 052 «Політологія»!


Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 30 листопада 2022 р., на засіданні спеціалізованої вченої ради ДФ 20 051.050 Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Тематика дослідження «Сепаратизм як інституціалізована політична практика: виклики для Європейського Союзу і України» охоплювала теоретико-методологічний аналіз явищ політичного сепаратизму, передбачала застосування системи оцінки сепаратизму в Україні через призму європейської практики розв’язання етнополітичних конфліктів та особливостей сепаратизації регіонів.


Від імені колективу «FrankoLytics» вітаємо Михайла Андрійовича зі здобуттям нової віхи дослідницькій біографії. Щиро радіємо разом з дисертантом та бажаємо успішного втілення подальших планів !


Висловлюємо глибоку повагу батькам дисертанта за добру життєву науку та цінності, які свого часу поклали початок пройденому шляху. Дякуємо причетним до сьогоднішнього свята науки в стінах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника: кафедрі політології факультету історії, політології і міжнародних відносин за належну фахову підготовку дисертанта, науковому керівнику доктору політичних наук, професору Івану Монолатію за невтомну працю та високий професіоналізм. 


Ми віримо, що саме молоді дослідники спроможні зусиллями інтелекту та волі, невтомної праці та глибокого професіоналізму, щодня наближати наше європейське майбутнє через належні дослідження, аналітику!

Vivat Academia! Vivant Professores!