Прикарпаття-2022 у фокусі аналітики. Формуємо дослідницьке бачення регіону разом

Карпатський інститут аналітики FrankoLytics систематизує дослідження, які проведені на території Івано-Франківської області впродовж 2022 року, у рамках підготовчого етапу інформаційно-аналітичного забезпечення моніторингових заходів задля сталого розвитку громад і територій Прикарпаття. Науковці центру здійснюють моніторинг та аналіз дослідницьких ініціатив, що відбуваються на території Івано-Франківщини задля створення інформаційних передумов кращого стратегування розвитку громад і територій через формування належних наборів даних для галузевих політик регіону.

Експерти аналітичного центру FrankoLytics каталогізують дослідження, проведені на території Івано-Франківщини у 2022 році, задля систематизації тематик, що потрапляли: у фокус дослідницького інтересу та виокремлення тематичних ділянок, які не часто потрапляли у фокус дослідницького інтересу для майбутнього вироблення стратегії та методики регулярного моніторингу ключових сфер життя територіальних громад Прикарпаття в тому числі й в умовах ескалації воєнного вторгнення на територію України та створення передумов пришвидшення економічного відновлення після Перемоги.

Відтак, звертаємося з проханням посприяти колегам у науково-дослідній справі, надавши інформацію щодо проведених Вами чи за Вашої участі досліджень, опитувань, вимірів у межах Івано-Франківської області, Івано-Франківської територіальної громади (м. Івано-Франківська). Ми також будемо вдячні за надіслані дослідження, які потрапили в поле Вашої діяльності чи уваги. Аналогічно, будемо вдячні за поради та рекомендації.


Ми будемо щиро вдячні за надані посилання звітів і/або генералізованих даних задля їх належного цитування. Стосовно ж досліджень, що не потрапляли у поле публічного оприлюднення, наголошуємо, що будь-яке використання та цитування отриманих закритих даних буде заздалегідь узгоджено з Вами. Кожна організація, яка надасть дані, буде (за згодою) згадана та інформаційно підтримана у матеріалах і публікаціях, що стануть підсумком даної роботи, як соціальний партнер FrankoLytics. Також ми сподіваємося, що узагальнена, зведена картина наявних досліджень буде корисною керівникам відповідних організацій для ухвалення стратегічних рішень.

З вірою у консолідацію спільних зусиль, задля розвитку аналітики та науки, сподіваємось на розуміння соціальної значущості Вашого сприяння та очікуємо на відповідь. Просимо надіслати відповідну інформацію на електронну адресу: office@frankolytics.org

Очікуємо відповіді якомога швидше, але не пізніше 30.12.2022 року, з огляду часових рамок виконання даної ініціативи.