Форум від/для молоді підсумує чотиримісячний проєкт “#to_make_youth_louder”

19 березня в Івано-Франківську відбудеться форум від/для молоді, який підсумує чотиримісячний проєкт “#to_make_youth_louder” (“Зробимо молодь гучнішою!”), — дослідження молодіжного середовища Івано-Франківської громади. Його ініціювала та реалізує громадська організація “Між Іншим” разом з Карпатським інститутом аналітики “FrankoLytics” у партнерстві з молодіжною радою при міськраді та Департаментом молодіжної політики та спорту.

Подія збере представників влади, бізнесу, громадських організацій, лідерів думок, науковців. Під час заходу презентують дослідження молодіжного середовища в Івано-Франківській громаді (зокрема йтиметься про ефективність взаємодії та очікування молоді щодо влади, залученість до волонтерства та готовність молодих людей до прийняття управлінських рішень).

Дослідження молодіжного середовища відбувалося у три етапи: анонімне опитування молоді, особисті інтерв’ювання та напрацювання рішень у робочих групах. Методологію дослідження розробили науковці Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics”.

Одним із результатів форуму стане проєкт рішення на основі досліджень та проведених робочих груп. Така зустріч спрямована й на покращення взаємодії між молоддю-владою-громадськими організаціями, а також для обговорення можливих взаємодій у розвитку молодіжної демократії та волонтерства.

Серед спікерів форуму:

  • Лілія Стрілецька – проєктна менеджерка громадської організації “Між іншим” та керівниця Аналітичного напряму Молодіжної ради.
  • Мар’яна Циганин – керівник відділу Молодіжної політики Департаменту молодіжної політики та спорту міськради
  • Тарас Малишівський – аналітик регіонального економічного розвитку Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics”


    Довідково:

    Проєкт “#to_make_youth_louder” реалізується Громадською Організацією “Між Іншим” спільно з Карпатським інститутом аналітики “FrankoLytics” у партнерстві із Молодіжною радою при МВК МР ІФМТГ та Департаментом молодіжної політики та спорту у рамках грантової програми від ГО “Платформа Публічної Дипломатії” та Національного Демократичного Інституту. Фінансування є можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку USAID.