Карпатський інститут аналітики “FrankoLytics” пройшов відбір для участі у програмі “Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства”

Днями, директорка “FrankoLytics” Ольга Максимович взяла участь у національному стартовому заході програми, який зібрав представників понад 60 попередньо відібраних громадських організацій. До цього подібні заходи відбулися у Вірменії, Грузії та Молдові.


Як йдеться на офіційній сторінці GIZ Ukraine, проєкт спрямований на розвиток внутрішньої та зовнішньої спроможності організацій громадського суспільства у країнах Східного партнерства. Крім того, проєкт буде сприяти обміну досвідом та навчанню представників громадського сектору шляхом організації заходів розвитку потенціалу, а також шляхом нетворкінгу, фінансування та реалізації пілотних заходів, тим самим сприяючи збалансованому та інклюзивний місцевому розвитку ( https://bit.ly/3N1k0iP ).

“Формування мережі міжнародних контактів аналітичного центру в Карпатському регіоні є стратегічним пріоритетом для інституції, адже саме обмін досвідом із закордонними організаціями з країн Східного партнерства, що спеціалізуються на аналітичному супроводі сталого розвитку громад і територій сприятиме пришвидшенню темпів євроінтеграції України, в тому числі й через аналітику, дослідження та спільну розробку політик і проєктів доказових рішень”, — зазначає Ольга Максимович, коментуючи участь аналітичного центру в програмі.

Довідково

Проєкт “Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства” реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) в Україні, Вірменії, Грузії та Молдові (очікувана тривалість Проєкту – до кінця 2024 року).

Коротко про проєкт https: bit.ly/3enjy1s