Молодіжне середовище Івано-Франківської громади «Зробимо молодь гучнішою!»: презентація результатів дослідження

Майже половина опитаних молодих іванофранківців не визначилися із довірою до влади під час дослідження молодіжного середовища Івано-Франківської громади “#to_make_youth_louder” (Зробимо молодь гучнішою!). Також третина респондентів брали участь у волонтерських акціях упродовж останніх двох років. І в їхніх пріоритетах — волонтерство для ЗСУ.


Більше про цінності сучасної молоді Івано-Франківської громади, залученість у прийнятті управлінських рішень, відношення до влади, волонтерства та інші важливі сегменти життя молоді говоритимуть під час презентації та обговорення результатів дослідження молодіжного середовища Івано-Франківської громади 17 травня.


У презентації візьмуть участь:


– Руслан Марцінків — голова Івано-Франківської міської громади
– Юрій Филюк — підприємець, ресторатор, один з ініціаторів створення середовища “Тепле Місто”.
– Віталій Матешко — директор департаменту молодіжної політики й спорту Івано-Франківської міськради
– Мар’яна Циганин — керівник відділу Молодіжної політики Департаменту молодіжної політики та спорту міськради
– Андрій Левицький — координатор програми “Гранти Теплого Міста”
– Лілія Стрілецька — проєктна менеджерка громадської організації “Між іншим” та керівниця Аналітичного напряму Молодіжної ради
– Владислав Соха — очільник Молодіжної ради, організатор проєкту #to_make_youth_louder, співзасновник громадської організації “Між іншим”
– Андрій Матійчик — засновник благодійного фонду “Вірні”, директор туристичної компанії “Апельсин”
– Тарас Малишівський — аналітик регіонального економічного розвитку Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics”


Модеруватиме зустріч — директорка “FrankoLytics” Ольга Максимович


Візуальний стиль — Владислав Соха


Дослідження проводили науковці Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics” в рамках проєкту “#to_make_youth_louder”. Проєкт ініціювала та впроваджувала ГО “Між Іншим” у партнерстві із Молодіжною радою при МВК МР та Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської громади у рамках грантової програми від ГО “Платформа Публічної Дипломатії” та Національного Демократичного Інституту. Фінансування є можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку USAID.