Стартувало опитування про середовище громадського сектору Івано-Франківської громади

Запрошуємо Вас взяти участь в опитуванні, щоб разом дослідити та зрозуміти сектор організацій громадянського суспільства Івано-Франківської міської територіальної громади. Зокрема, заохочуємо до участі представників:

  • громадських об’єднань;
  • творчих, професійних спілок (їх об’єднання та представників профспілок);
  • релігійних та благодійних організацій;
  • асоціацій;
  • об’єднань співвласників багатоквартирних будинків чи асоціацій власників жилих будинків;
  • інших юридичних осіб (згідно з пунктом 133.4 статті 133 Кодексу), які зареєстровані в порядку, визначеному законом, що регулює діяльність відповідної неприбуткової організації.


Метою опитування є збір даних про середовище громадського сектору Івано-Франківської громади.

Візьміть участь в опитуванні за посиланням.

Звертаємо Вашу увагу на те, що опитування має заповнювати керівництво організації (директор,  керівник проєкту або аналогічний керівник вищої ланки).
Організація може надіслати лише одну відповідь, зареєструвавши її за кодом ЄДРПОУ. У випадку отримання кількох відповідей залишаємо за собою право взяти до уваги ту відповідь, яку надасть респондент, що має кращу обізнаність із процесами врядування в середині інституції.


⚡ Кінцевий термін заповнення анкети – 31 травня 2023 року.
🌿 Опитування анонімне та займає приблизно 15 хвилин.

Довідково: опитування проводиться Карпатським інститутом аналітики “FrankoLytics” на замовлення БФ “Тепле місто” в рамках проєкту “Посилення громадянської активності та місцевої демократії”.