Вітаємо дослідницю освітніх політик FrankoLytics Наталю Басараб із успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії!

Карпатський інститут аналітики «FrankoLytics» вітає дослідницю освітніх політик Наталю Басараб із успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 011 – «Освітні, педагогічні науки» за спеціальністю 01 – «Освіта / Педагогіка» !

Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 02 лютого 2024 р., на засіданні спеціалізованої вченої ради Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Тематика дослідження – «Розвиток післядипломної освіти вчителів початкової школи в західних областях України (1945-1991 рр.)». Мета: на основі історико-педагогічного аналізу простежити генезу післядипломної освіти вчителів початкової школи в західних областях України (1945–1991 рр.) та виявити перспективи творчого використання продуктивного досвіду за умов модернізації системи післядипломної освіти в сучасній Україні.

Від імені колективу «FrankoLytics» вітаємо Наталію Ярославівну зі здобуттям нової віхи дослідницькій біографії. Щиро радіємо разом з дисертантом та бажаємо успішного втілення подальших планів!

Висловлюємо глибоку повагу батькам дисертанта за добру життєву науку та цінності, які свого часу поклали початок пройденому шляху. Дякуємо причетним до сьогоднішнього свята науки в стінах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника: кафедрі педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика педагогічного факультету за фахову підготовку дисертанта, науковому керівнику за невтомну працю та високий професіоналізм.

Ми віримо, що саме молоді дослідники спроможні зусиллями інтелекту та волі, невтомної праці та глибокого професіоналізму, щодня наближати наше європейське майбутнє через цінності, дослідження, аналітику!


Vivat Academia! Vivant Professores!