У 2023 році аналітики FrankoLytics провели 7 авторських досліджень для Стратегії розвитку Івано-Франківської громади

Команда FrankoLytics вже планує нові дослідження задля ефективного менеджменту та управління ресурсами в рамках Стратегії Івано-Франківської громади у 2024 році. Втім, наші рішення були б поверховими, якби не пророблена у 2023 році дослідницька робота, тож розповідаємо, що вдалося реалізувати минулого року.

У 2023 році дослідники FrankoLytics провели 7 досліджень, зокрема залучили 6 міжнародних проєктів для дослідницьких рішень Стратегії Івано-Франківська. Адже місія аналітичного центру FrankoLytics – створення дослідницьких рішень для сталого розвитку громад і територій.

Тож наша найбільша гордість 2023 – 7 авторських досліджень про сферу економіки, освіти та молодіжних політик, культури, доброго врядування, публічного здоров’я, відновлення та європейської інтеграції громади.

Мовою цифр у 2023 році:

☑️ опрацювали 150 досліджень
☑️ опублікували 172 сторінки аналітики
☑️ проаналізували 18 988 заяв абітурієнтів
☑️ провели 36 інтерв’ю з експертами
☑️ організували 6 фокус-груп
☑️ опитали 370 учасників
☑️ презентували 3 дослідження
☑️ нарахували 58 публікацій у ЗМІ
☑️ наші події відвідали 178 учасників.

Ми вдячні усім стейкхолдерам Стратегії за професійний підхід та ефективну співпрацю. Також висловлюємо подяку грантодавцям, інституціям, організаціям, установам та залученим експертам, з якими вдалося співпрацювати у 2023 році, адже наша партнерська мережа зростає й минулоріч досягла Норвегії та ще 7 країн ЄС, а на національному рівні охоплює усі регіони України.

Ми б не досягли таких успіхів, якби не наші ЗСУ! А також велика подяка волонтерам та усім, хто працює над обороною країни чи її подальшим відновленням.

Реалізація проєктів та задуманих планів не відбулася б, якби не мультидисциплінарна команда експертів FrankoLytics, які попри виклики та труднощі, продовжують аналізувати, вираховувати, систематизувати та прогнозувати Стратегію громади! Дякуємо кожному і кожній!

Детальніше про роботу FrankoLytics над Стратегію Івано-Франківська у 2023 році дивіться нижче.