Директорка Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics” долучилася до Міжнародної конференції “(Життє)стійкість після перемоги: безпекові виміри суспільного життя українців”

Директорка Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics” Ольга Максимович (Olga Maksymovych) долучилася до Міжнародної конференції “(Життє)стійкість після перемоги: безпекові виміри суспільного життя українців”. Зустріч відбулася у стінах Українського католицького університету у Львові 10 вересня.


🔹 У центрі уваги цієї конференції були внутрішні проблеми та напруження в Україні, від вирішення яких залежить забезпечення мирного співжиття її громадян та взаємини із сусідами. Формат зустрічі передбачав представлення окремих аспектів та обговорення кількох опублікованих документів. Зокрема, йшлося про “Ukraine NOW: візія майбутнього” від команди НАЗК, “Україна після перемоги: Бачення України 2030”.
👉 Це уже четверта спільна серії візійних форумів Українського католицького університету та Національного університету “Києво-Могилянська академія” для аналітичних спільнот.
🔹 Під час них науковці, дослідники, управлінці, духовенство обговорюють уроки теперішньої війни, перспективи суспільних, політичних, економічних і культурних змін та визначають підвалини майбутнього оновлення країни.

Фото: Лесик Урбан