Як управляти проєктами не зраджуючи собі?

Днями у Львові відбулася Школа організаційного розвитку. Конкурсний відбір на навчання пройшла заявка нашого аналітичного центру, презентована директоркою FrankoLytics Ольгою Максимович.


“Школа організаційного розвитку – унікальна можливість дізнатися про філософію та тонкощі громадського сектору, ефективні стратегії розвитку та управління ресурсами, нагода покращити навички управління для керівників із досвідом роботи в бізнесі та управлінні, можливість адаптувати набуті знання для ефективного здійснення змін у суспільства через кращу інституційну спроможність організації та цінності” – розповідає очільниця FrankoLytics.


Програма школи, відбувалася в межах Pixlab. Простір дизайну та медіа та поєднувала організаційний, адвокаційний та комунікаційний аспекти інституційного управління:

  • Екосистема створення та донесення цінності
  • Організаційний розвиток: навіщо, як, де взяти ресурси?
  • Залучення коштів та робота з донорами
  • PR та комунікації
  • Моніторинг та оцінка

Промовці та фасилітатори сертифікованого навчання:


Діна Волинець – власниця Curly Management Bureau, авторка методології управління проєктами через цінності Curly Management TM та книги «Curly менеджмент. Як управляти проєктами, не зраджуючи себе». Сертифікована фасилітаторка, коуч (ACTP) та тренерка. Сертифікована тренерка проєкту «Сфера: Гуманітарна Хартія та Мінімальні стандарти гуманітарного реагування».


Євгенія Кубах – координаторка організаційного розвитку та фандрейзингу ГО «Центр громадянських свобод» (лауреатка нобелівської премії миру 2022). Правозахисниця, експертка з прав жінок під час вагітності і пологів. 10 років управлінського досвіду у власному бізнесі.


Уляна Колодій – засновниця комунікаційної агенції UK comms та навчального проєкту для комунікаційників UK comms academy. Менторка та тренерка з PR і комунікацій для бізнесу, некомерційних організацій та органів державної влади.


Ірина Малишева – сертифікована тренерка. Авторка першого в Україні комплексного тренінгового курсу з питань моніторингу і оцінки.


“Основною перевагою даного сертифікованого навчання є його унікальна спроможність наглядно демонструвати зв’язки між різними типами стратегій в управлінні та фокусувати увагу управлінця саме на перетинах, зв’язках, які виникають при спробі імплементувати різні напрями діяльності. Привернення уваги до ресурсів управління та часу (єдиного справжнього ресурсу врядування) було чи не найбільшою цінністю”, – додає очільниця FrankoLytics.



Школу організаційного розвитку створено Curly Management Bureau за підтримки ІСАР Єднання провели у межах проекту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Фото: Curly Management Bureau