Вітаємо директорку FrankoLytics, соціологиню Ольгу Максимович з нагородою від Івано-Франківської обласної ради

Вітаємо директорку FrankoLytics, соціологиню Ольгу Максимович з врученням нагороди від Івано-Франківської обласної ради за значні особисті досягнення у навчально-виховній і науковій діяльності, багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток інновацій та інвестицій в регіоні. Вручення відбулося сьогодні, 19 квітня, під час тридцятої сесії облради.

У роботі, Ольго Володимирівно, Ви керуєтесь не тільки професійним, але й особистим кодексом честі, високими стандартами якості, а нагорода є також підтвердженням наполегливої праці та відданості науці. Нехай це досягнення додасть наснаги, віри й життєвих сил, мотивує й надалі долати труднощі, а успіх стимулює йти обраним шляхом та досягати нових цілей.



На старті нашого шляху чітко вирішили, що маємо стати регіональним аналітичним центром не за якістю досліджень, а за сферою експертизи. Вважаємо, що найкраща експертиза про Івано-Франківщину може бути надана дослідниками з Прикарпаття, які живуть і працюють тут, відчувають всі проблеми регіону та залишаться тут працювати. З огляду на це, розглядаємо присвоєну нагороду від Івано-Франківської обласної ради нашій керівниці, як стратегічну перемогу.


Успіх команди FrankoLytics – це насамперед вдалий менеджмент та вміння фокусувати наукові радари вправно, майстерно координувати та бути генератором дослідницьких рішень для регіону. Сьогодні Карпатський інститут аналітики – це цілеспрямована, багатопрофільна команда фахівців, які об’єднані метою створювати та адвокувати якісну аналітику про регіон.